چگونه بحران های زندگیمان را مدیریت کنیم؟
چگونه بحران های زندگیمان را مدیریت کنیم؟
چگونه بحران های زندگیمان را مدیریت کنیم؟
فهرست:
مقدمه
- فصل اول: خونسرد باشید
- فصل دوم: به توانایی هایتان اطمینان داشته باشید
- فصل سوم: شهامت حرکت رو به جلو را داشته باشید.
- فصل چهارم: حقایق را بیابید.
- فصل پنجم: کنترل شرایط را بدست گیرید
- فصل ششم: جلوی ضرر و زیانها را بگیرید
- فصل هفتم: بحران را مدیریت کنید
- فصل هشتم: پیوسته در ارتباط باشید.
- فصل نهم: محدودیت هایتان را بشناسید
- فصل دهم: خلاقیتتان را رها سازید
- فصل یازدهم: بر بخش های نتیجه بخش تمرکز کنید
- فصل دوازدهم: بر اولویت ها متمرکز شوید.
- فصل سیزدهم: ضد حمله
- فصل چهاردهم: گردش پولی ایجاد کنید.
- فصل پانزدهم: به مشتریانتان اهمیت دهید
- فصل شانزدهم: فروش را بیشتر کنید.
- فصل هفدهم کارها را ساده کنید.
- فصل هجدهم: انرژیتان را حفظ کنید
- فصل نوزدهم: ارتباط را برقرار کنید
- فصل بیستم: قدرت روحی تعیین کننده شکست یا پیروزی
- فصل بیست و یکم: همه راهکارها را با هم اعمال کنید.
مقدمه
«موانعی که پیش روی انسان قرار می گیرند حصارهایی ذهنی هستند که می توان با اتخاذ رویکردی سازنده و دقیق آنها را درهم شکست.»
به لحظه بحران خوش آمدید مهم نیست که شما چه کسی هستید یا چه می کنید هر شخص یا، سازمانی مشکلات دشواری ها تغییرات غیر منتظره و بحران هایی را تجربه می کند که آرامش را از او سلب می کند و باید هرچه زودتر از پیش رو برداشته شود. طبق برآوردها، تمامی مشاغل در هر دو یا سه ماه با یک بحران دست و پنجه نرم می کنند که این بحران اگر به سرعت و به طور مؤثر تحت کنترل قرار نگیرد می تواند حتی بقای شرکت را به خطر اندازد
هر فرد نیز هر دو یا سه ماه با بحرانی، شخصی، مالی خانوادگی یا جسمانی روبروست که می تواند تمرکز او را بر هم زده و او را از رسیدن به هدف خود منحرف سازد تنها از طریق مواجهه با چالش لحظه بحران است که شما به خود و دیگران نشان میدهید که پی و بنیادتان از چیست و واقعاً از چه ساخته شده اید. فیلسوف یونانی در این مورد میگوید: «شرایط انسان را نمی سازد، بلکه صرفاً او را به خودش و همچنین به دیگران نشان میدهد».
ممکن است بحران شما به شکل کاهش میزان فروش کاهش درآمد و گردش پولی اندک ظهور یابد شاید شما یکی از مشتریان اصلی خود یا یک معامله بزرگ را از دست بدهید. وقتی شما در بخشی از کارتان تمام سرمایه خود را از دست میدهید ممکن است با هزینه ها یا تغییرات غیر منتظره ای روبرو شوید ممکن است افرادی در داخل یا خارج از شرکتتان بی کفایت یا فریبکار از آب درآیند. ممکن است شما مورد فریب و خیانت دوستان و همکارانتان قرار گیرید. این اتفاقات برای همه رخ می دهند هر لحظه میتواند لحظه بحران، باشد چرا که ممکن است یکی از مشتریان بزرگ قبل از پرداخت بده یاش به شما، مفلس و بی پول شده و شما را از نظر مالی دچار بحران سازد بانک می تواند حساب اعتباری شما را ببندد یا یکی از منابع عمده درآمد حاصل از فروش یا وام ممکن است قطع شود شاید شما به طور غیر منتظره و ناعادلانه از کار خود اخراج شده و خود را بیکار و سرگردان بیابید. شاید از لحاظ خانوادگی مالی یا سلامتی دارای مشکل شوید. در همه این موارد، شما یک مرتبه خود را در مقابل یک مانع می بینید، در یک بحران جایی که در آن موفقیت مالی یا عاطفی و بقایتان در هاله ای از ابهام قرار می گیرد.
واکنش نشان دادن به چالش ها
بین سالها ۱۹۴۳ تا ۱۹۶۱ تاریخ دانی به نام آرنولد توینبی به تأليف مجموعه ای دوازده جلدی به ،نام مطالعه ای در تاریخ پرداخت که در آن فراز و فرود بیست و شش تمدن را طی ۳۰۰۰ سال مورد بررسی قرار داد بسیاری از یافته های او درباره چرخه زندگی آن امپراطوری ها را میتوان در مورد فراز و فرود مشاغل، چه بزرگ و چه کوچک و همین طور برای خود افراد به کار برد درس هایی که از این یافته ها گرفته میشود برای زندگی شخصی شما نیز مفید خواهد بود. توینبی بر اساس تحقیقاتش تئوری چالش – واکنش تاریخ را ارائه کرد. او دریافت که هر تمدن از یک قبیله کوچک یا گروهی از مردم تشکیل شده که یک مرتبه با چالشی از دنیای بیرون که معمولاً گروهی متخاصم از افراد دیگر بوده است مواجه می شدند. در کسب و کار، مورد مشابه این امر معمولاً رقبای ستیزه جو و تغییرات غیرمنتظره در بازار میباشد.
توینبی دریافت که برای نشان دادن واکنش مؤثر به این تهدید خارجی رهبر اگر خواهان بقای قبیله یا گروه خود بود، باید بی درنگ آن را از نو سازمان دهی می کرد اگر او تصمیمات درستی میگرفت و تمهیدات مناسبی اتخاذ میکرد قبیله بر چالش موجود فائق می آمد، دشمن را شکست داده و در ادامه رشد کرده و قویتر می شد.
ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.