راهنمای سریع شناسایی عیوب و طبقه بندی فاضلابروها
راهنمای سریع شناسایی عیوب و طبقه بندی فاضلابروها
راهنمای سریع شناسایی عیوب و طبقه بندی فاضلابروها
فرمت: pdf تعداد صفحات: 46
فهرست:
- مقدمه
- عیوب سازه ای و امتیازات متناظر با آن بر مبنای ضابطه 677 دستورالعمل (WRc)
- عیوب سرویس دهی (بهره برداری) و امتیازات متناظر با آن بر مبنای ضابطه 677 دستورالعمل (WRc 677)
- کدهای مربوط به وضعیت اجرایی و ساخت فاضلابرو بر اساس نشریه دستورالعمل (WRc 677)
- سایر کدهای مربوط به فاضلابرو بر اساس نشریه دستورالعمل (WRc 677)
- تعیین درجه فاضلابروها
- کدهای مرتبط با عیوب موجود در وضعیت سازه ای
- کدهای مرتبط با عیوب موجود در وضعیت سرویس دهی فاضلابرو
- کدهای مرتبط با وضعیت اجرایی و ساخت فاضلابرو
- کدهای مرتبط با سایر موارد و جزئیات
مقدمه
سامانه های جمع آوری فاضلاب به عنوان یکی از سرمایه های ارزشمند ملی در صنعت آب و فاضلاب می باشند که وظیفه نگهداری، بهره برداری، تعمیر و نوسازی این بخش از تاسیسات بر عهده شرکت های آب و فاضلاب بوده و بر همین اساس بازرسی منظم و دوره ای شبکه های جمع آوری فاضلاب و ثبت عيوب مشاهده شده با کمک ابزارهایی نظیر دوربین های بازرسی انجام می پذیرد. به منظور یکسان سازی تعیین عیوب و ثبت آنها دستورالعمل انجام عملیات ویدیومتری شبکه های جمع آوری فاضلاب یا ضابطه ی ۹۷۷ در سال ۱۳۹۴ توسط دفتر استانداردهای فنی، مهندسی، اجتماعی و زیست محیطی آب و آبفا وزارت نیرو تهیه و به کلیه شرکتهای آب و فاضلاب ابلاغ گردید. با توجه به اهمیت ثبت عیوب و طبقه بندی فاضلاب روها به منظور تعیین اولویت بازسازی و اقدامات اصلاحی، معاونت راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مرجع سریع شناسایی عیوب و طبقه بندی فاضلاب روها را بر اساس ضابطه ۹۷۷ در دستور کار خود قرار داد.
در راهنمای پیش رو کلیه ی کدهای اشاره شده در ضابطه ۹۷۷ به همراه عکس های مرتبط و نیز توضیحات معادل فارسی و امتیاز هر کد در جداولی به صورت خلاصه گردآوری شده است. در مواردی که در ضابطه مذکور عکسی گنجانده نشده، با استفاده از عکس های به دست آمده از بازرسی های موجود در سطح کشور تکمیل شده است. و همچنین به منظور درک و شفافیت بیشتر، خلاصه جداول نمره دهی و درجه بندی سازه ای و سرویس دهی فاضلاب رو نیز در انتهای دستورالعمل پیشنهاد شده است. کاربرد اصلی این راهنما در درجه ی اول برای کاربران دوربین های بازرسی و پیمانکاران بهره بردار شبکه که عملیات ویدیومتری را انجام میدهند می باشد. ناظرین شرکت های آب و فاضلاب که نظارت بر عملیات ویدئومتری را بر عهده دارند نیز با استفاده از این راهنما قادر خواهند بود صحت عملیات ویویدمتری انجام شده توسط پیمانکار را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهند. امید است این راهنما بتواند برای استفاده کنندگان مفید واقع گردد.
ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.