سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی
سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی
سوالات دکترای علوم و مهندسی صنایع غذایی با پاسخ تشریحی
فرمت: pdf تعداد صفحات: 448
فهرست:
- فصل ۱: میکروبیولوژی صنعتی
- فصل ۲: خواص فیزیکی مواد غذایی
- فصل ۳: روش های نوین آزمایشگاهی
- فصل ۴: انتقال جرم و حرارت در صنایع غذای
- فصل ۵: شیمی مواد غذایی
- فصل ۶: میکروبیولوژی مواد غذایی
- فصل ۷: اصول مهندسی صنایع غذایی
- فصل ۸: تکنولوژی مواد غذایی
- فصل ۹: واژگان زبان انگلیسی عمومی آزمونهای دکتری
فایل این بخش شامل تمامی سؤالات دروس تخصصی آزمونهای دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سالهای ۹۳ تا ۹۹ به صورت کاملا طبقه بندی شده می باشد. به تمامی سؤالات دروس میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی مواد غذایی، روش های نوین آزمایشگاهی و انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی و اکثر سؤالات درس اصول مهندسی صنایع غذایی پاسخ تشریحی داده شده است. برای سؤالات دروس شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و تکنولوژی مواد غذایی نیز کلید سازمان سنجش ارائه شده است. در فصل آخر، تمامی واژگان زبان انگلیسی عمومی آزمون های دکترای تمامی رشته های امتحانی سال های ۹۰ تا ۹۹ به همراه معانی نوشته شده است. ضمناً این کتاب از لحاظ طراحی صفحات در نوع خود کاملاً جدید و بی نظیر است؛ و در تنظیم و چیدمان سؤالات و پاسخ های مربوطه تماماً راحتی مطالعه برای داوطلبان مد نظر قرار گرفته شده است.
ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
⇐ انواع رنگ ها و کاربرد شناسایی تقلبات آن در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی



دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.